Chef Asma FotoPage

By: chef asma

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-Feb-2009 01:38 Email | Share | Bookmark
KURSUS KEK FONDANT

suasana didalam class
ilmu yang dapat dipraktikkan
hasil kreativiti peserta
alhamdullilah.... cantik gabungannya.. walaupun baru belajar....
teknik yang berbeza
chef asma bersama peserta... tekun pelajar saya membuatnya..
Hai... apakhabar..... inilah sebahagian gambar dihari pertama pelajar2 saya menghasilkan kek fondant.... cantik kan..... kebanyakan yang datang memang tak berapa pandai... tapi.... ada juga yang dah mahir... cuma datang nak tambah kan ilmu....tak pe.... BAGUS.... Alhamdullilah , kebanyakan pelajar saya dapat membuatnya apabila saya melihat sendiri hasil2 sentuhan pelajar saya didalam blognya.... jika datang ke class saya , banyak tips yang saya bagi... nak cerita dalam ni panjang lebar pula... inilah hasil nya.... pelbagai teknik yang diajar... nanti saya masukkan gambar2 banyak lagi sepanjang aktiviti clas saya.... gambar ini semasa class saya di BAKE WITH YEN PUCHONG. ( dah lupe bila... banyak sangat class )... nak tau detail email atau call saya ye... no.. dah saya bagi kat bawah tue.... chefasma@yahoo.com ....tel 012-3083750.... dibulan march saya akan buat banyak kursus di bake with yen puchong. LMC sg buloh , BAGUS ( all outlet ) . Yummy Bangi. Johor & Singapore.... thank you ...jumpa lagi....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net